Sułtanki to duże, żółte rodzynki z bezpestkowych winogron uprawianych pierwotnie w Turcji. Pochodzą z ekologicznych upraw i suszone są w naturalny sposób. Dzięki dużej ilości cukrów, głównie fruktozy, są skondensowanym źródłem energii polecanym sportowcom i osobom cierpiącym na zespół chronicznego zmęczenia.
Z SERCA POLECAM
Nowy
6 Przedmiot Przedmioty
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Rodzynki Sułtanki bezglutenowe BIO 400g
Sułtanki to duże, żółte rodzynki z bezpestkowych winogron uprawianych pierwotnie w Turcji. Pochodzą z ekologicznych upraw i suszone są w naturalny sposób. Dzięki dużej ilości cukrów, głównie fruktozy, są skondensowanym źródłem energii polecanym sportowcom i osobom cierpiącym na zespół chronicznego zmęczenia.
Z SERCA POLECAM
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Rodzynki należą do najzdrowszych i najpopularniejszych bakalii na świecie. Ich bogate właściwości wynikające z cennych wartości odżywczych kwalifikują je do grona najbardziej wartościowych przekąsek. Można je spożywać samodzielnie lub jako dodatek do innych posiłków. Świetnie sprawdzą się dodane do musli, mleka, jogurtu czy kefiru; można je dodawać także do ciast i różnych wypieków, sałatek, a nawet obiadowych dań.
Bezglutenowe rodzynki sułtanki zawierają jod, który ma kluczowe znaczenie da prawidłowego funkcjonowania tarczycy. W rodzynkach znajdziemy również antyoksydanty, witaminy B6, C,E, K, kwas foliowy, niacynę, tiaminę i ryboflawinę, a także wapń, magnez, żelazo, fosfor i potas.
Skład: rodzynki sułtanki BIO 99,55%, olej słonecznikowy BIO 0,05%.
Produkt przebadany laboratoryjnie pod kątek śladowych ilości glutenu.
Wartość odżywcza w 100 g:
No customer comments for the moment.