Ryż basmati to najszlachetniejsza odmiana ryżu na świecie. Posiada on niepowtarzalny aromat i smak. Ziarna ma dłuższe i węższe od ziaren pozostałych odmian ryżu i pozbawione są warstwy otrębów. Stanowi wyśmienity składnik do potraw z mięsem, sałatek oraz zapiekanek ryżowych. Z SERCA POLECAM
Ryż brązowy to ziarno ryżu, z którego usunięto najbardziej zewnętrzną warstę (plewy), pozostawiając niezwykle wartościową łupinkę. Z SERCA POLECAM
Ekologiczny ryż biały, długoziarnisty. Polecany jako dodatek do mięs, sałatek, dań egzotycznych i deserów. Z SERCA POLECAM
Ekologiczna kasza gryczana niepalona, otrzymana z obłuszczonego ziarna gryki, należy do jednej z najbardziej odżywczych kasz. Z SERCA POLECAM
Quinoa jest bogatym źródłem pełnowartościowego białka, zdrowych kwasów tłuszczowych, a także wielu witamin i składników mineralnych. Ma także właściwości antyoksydacyjne oraz potencjalne działanie antynowotworowe. 1kg