Kategorie

Producenci

Płacę przez PayU
Milena Stawicka - żywność naturalna - sklep internetowy
miod-manuka-mgo250-250g Zobacz większe

Miód Manuka Mgo250 250g

Miody Manuka na tle innych miodów europejskich i tropikalnych charakteryzuje przede wszystkim rdzenne pochodzenie. Powstają one jedynie nielicznych rejonach Nowej Zelandii będących naturalną ostoją rzadkich krzewów z rodzaju Leptospermum scoparium.

Z SERCA POLECAM

Więcej szczegółów

125,00 zł

Add to wishlist

Nowy

5 Przedmioty

Więcej informacji

Miód Manuka Mgo250 250g

Charakteryzuje się wysoką, certyfikowaną zawartością methylglyoxalu na poziomie 250 mg/kg (MGO™ 250+). Stężenie methylglyoxalu w zwyczajnych miodach wynosi od 1 do 10 mg/kg, średnio 3,1 mg/kg. 

Wysokie stężenie methylglyoxalu, który występuje tylko w niektórych miodach Manuka, jest źródłem najcenniejszych właściwości tego produktu:

  • wpływa wyjątkowo korzystnie na poprawę i utrzymanie dobrego stanu układu pokarmowego
  • dobroczynne działanie dla układu immunologicznego
  • pomocny w dbaniu o zdrowy stan skóry

Zalecane spożycie:

1-2 łyżeczek 3 razy dziennie przed posiłkiem. O

pakowanie 250g przy spożywaniu trzech łyżeczek dziennie wystarcza na około dwa tygodnie.

Opakowanie 250g

Producent
Manuka Health

Opinie

No customer comments for the moment.

Napisz opinię

Miód Manuka Mgo250 250g

Miód Manuka Mgo250 250g

Miody Manuka na tle innych miodów europejskich i tropikalnych charakteryzuje przede wszystkim rdzenne pochodzenie. Powstają one jedynie nielicznych rejonach Nowej Zelandii będących naturalną ostoją rzadkich krzewów z rodzaju Leptospermum scoparium.

Z SERCA POLECAM

Napisz opinię